Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Blokhus. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 472 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Sommerhus i blokhus Emne nr. 090-90974
Emne nr. 090-90974

Lej dit sommerhus i Blokhus her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus i Blokhus her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus i Blokhus hos Feline.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et sommerhus i Blokhus, og derfor er sommerhusene også særdeles efterspurgte.Jo tidligere du begynder at lede efter et sommerhus i Blokhus til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Brugervurderinger

Dejlig by .... fantastisk strand.

Beliggenheden er super og kan ikke fås bedre. kort til strand, indkøb og forretninger.

Fortræffeligt område tæt ved strand og Blokhus by

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Blokhus hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Blokhus til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Blokhus, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ganske let og overskueligt.

Det er dejlig let at finde sommerhus hos jer - indtil videre har jeg altid bestilt via telefon - og det har altid været en dejlig oplevelse.

God mulighed for fællesskab om valg af sommerhus. Da vi er flere familier på ferie sammen har det været fint let at kunne dele de udvalgte sommerhuse med hinanden.

Vælg mellem 472 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.