Her kan du enkelt og sikkert finde det helt rigtige sommerhus på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand.
Se sommerhuse på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand hvidbjerg strandvej_121-26-3032
Emne nr. 121-26-3032.

Find et sommerhus på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand

Den flere kilometer lange Hvidbjerg Strandvej i Blåvand fører fra bymidten af Oksby direkte til stranden og strækker sig derefter langs kystlinjen med et super udsigt til havet. Et sommerhus her ligger virkeligt i første række til Vesterhavet! Farverigt bevoksede naturgrunde danner rammerne om din maritime feriebopæl på en af de bedste beliggenheder i Blåvand.

Sabine Bauer roser de behagelige omgivelser - "Smukt område, alt nås nemt til fods og meget rolig beliggenhed".

Ved Blåvand er Vesterhavet noget særligt. Det naturskønne landskab domineres af den ca. 40 kilometer lange sandstrand. Her er strandkanten flad og især let tilgængelig for børn, bølgerne ruller stille ind, der er ingen stærke strømme.

Et klipperev strækker beskyttende sin arm ud og danner en lagune ved Blåvands sydstrand. Ved nordstranden derimod mærker man den endeløse vidde, klitlandskabet med vindbeskyttede gryder, hvor man kan hygge og sole sig.

Vi har det største udvalg af sommerhuse på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand og giver dig desuden en prisgaranti på det reserverede sommerhus - hos os betaler du altid den laveste pris på markedet! Ofte er der også rabat ved bestilling af et ophold på flere uger. Desuden garanterer vi dig et sikkert og problemfrit online-bookingforløb.

Se sommerhuse på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet