Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft weekend. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 827 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Det er selvsagt op til dig hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et flot beliggende sommerhus Ebeltoft weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret mange kroner mere at få en overnatning mere. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du booker et af dem gennem Feline Holidays får du altid flest huse at vælge mellem, den billigste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig intet som helst at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Ebeltoft weekend til en lavere pris end vores.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Det var et dejlig område med gode mulgheder for at gå ture til stranden.

Dejligt område til cykelture

fem stjerner.

En smuk natur og mange spændende steder at besøge. Feriestemning lidt som syd på men stadig kun et stenkast fra naturen og den fred og ro man også kan have brug for på en ferie. Mange skønne vandreruter som er godt afmærkede.

Et dejligt område tæt på vand og handlemuligheder og diverse aktiviteter

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft weekend til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God info og mails når man skal betale evt. i rater, høflighed når man ringer hvis man er i tvivl om noget.

Nemt. Hurtigt. Effektivt.

Vælg mellem 827 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903