Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft uge 8. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 427 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft uge 8 her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Ebeltoft uge 8 her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus Ebeltoft uge 8 hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

pragtfuldt område , alt er indenfor rækkevidde på en cykel

rigtig fint med mange aktiviteter for børnefamilier.

Vi var med børnebørnene i Ebeltoft, Mols Bjerge og Ree Dyrepark.

Området ved huset er fyldt med træer og buske, og der er dejligt fredeligt. Naturen i og omkring Mols Bjerge er noget helt enestående.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Ebeltoft uge 8, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft uge 8 til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft uge 8, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig og nem bestilling af sommerhus. Med Feline er det nemt og hurtigt at finde og bestille et sommerhus/ferielejlighed. Man får hurtigt svar tilbage.

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

God, venlig og effektiv service!

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Vælg mellem 427 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903