Et sommerhus Ebeltoft Strand er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 151 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft Strand her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Ebeltoft Strand hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ingen ting at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er andre udlejningsbureauer der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Strand til en lavere pris end os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser

Udsigten meget flot.

dejlig badestrand

Det var et dejligt område, er sikker på det ville være helt perfekt i varme måneder.

Mange gode muligheder for cykelture

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Ebeltoft Strand hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Strand til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft Strand, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ferie med Feline kan få os til at grine over hvor let det er at finde huset. Jeg har været i ferie junglen for at finde stort hus, enten er de optaget eller det koster en spids af en jetjager. Men jeg gik ind på Feline og valgte huse i størrelsen 20 pers. straks fik jeg 18 muligheder og fandt et. Prøv selv.

Ingen bemærkninger. Det har været utrolig nemt at få kontakt til jer hvis der var spørgsmål eller lignede. Nemt at finde rundt i jeres hjemmeside og "min side".

Meget nem booking :-)

Vælg mellem 151 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903