Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 183 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Området, er noget af det bedste jeg har oplevet i mange år, særdeles fredeligt og naturvenligt. Der vender jeg gerne tilbage til.

Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

Området ved huset er fyldt med træer og buske, og der er dejligt fredeligt. Naturen i og omkring Mols Bjerge er noget helt enestående.

En fantastisk sted at bor for en børnefamilie, der ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft privat med swimmingpool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem og overskuelig hjemmeside med lækre fotos.

Fik rigtig god vejledning og hjælp, da vi ringede til dem. De var venlige og hjælpsomme.

Ingen problemer. Alt fungerede som det skulle.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903