Et sommerhus Ebeltoft privat havudsigt er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 251 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft privat havudsigt her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Ebeltoft privat havudsigt her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig intet som helst at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter der tilbyder dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat havudsigt til en lavere pris end vores.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser i området

Rigtig god udsigt, samt god uspoleret strand, rolig område.

Området, er noget af det bedste jeg har oplevet i mange år, særdeles fredeligt og naturvenligt. Der vender jeg gerne tilbage til.

Vi havde netop valgt det område,for der er en dejlig strand,med bade og fiske muligheder, og tæt til Ebeltoft by.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat havudsigt til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft privat havudsigt, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ikke noget negativt. Overskuelig og forståelig hjemmeside.

Let og tilgængeligt og hurtige svar.

Meget nemt og overskueligt.

Vælg mellem 251 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903