Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft privat billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 225 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft privat billig her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Ebeltoft privat billig hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det slet ikke noget at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende bureauer som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat billig til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

rigtig fint med mange aktiviteter for børnefamilier.

Djurs sommerland, stranden ved øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Dejligt område - meget børnevenligt

pragtfuldt område , alt er indenfor rækkevidde på en cykel

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Ebeltoft privat billig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat billig til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft privat billig, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer hos Feline.

Meget fin service, fulgte omgående op på supplerende spørgsmål og specielle ønsker til lejemålet.

Hurtig ekspedition, virker professionelle. Godt overblik på hjemmesiden, god og hurtig behandling.

Vælg mellem 225 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903