Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Påske. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 164 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft Påske her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus Ebeltoft Påske her. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Ebeltoft Påske hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Dejligt område - meget børnevenligt

pragtfuldt område , alt er indenfor rækkevidde på en cykel

Vi var med børnebørnene i Ebeltoft, Mols Bjerge og Ree Dyrepark.

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Påske til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft Påske, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Top service. Vi beskrev vores ønsker til en mini ferie....alt blev opfyldt og booket indenfor 12 timer til en rigtig god pris. Feline kan anbefales.

FELINE=FANTASTISK. Vi har lejet igennem Feline mange mange gange. 1. gang levede det ikke helt op til almindelig standard. Skrev til Feline en gang om vores oplevelse og ved I hvad: vi fik et nyt ophold GRATIS. FANTASTISK service. Kan kun anbefales.

Nemt og hurtig ekspedition! Rigtig god service!

Meget nemt og hurtigt.

Vælg mellem 164 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903