Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Havn. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.104 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft Havn her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Ebeltoft Havn her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du booker et sommerhus Ebeltoft Havn hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus Ebeltoft Havn hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Ebeltoft Havn, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så vigtigt er det, at du herved forøger dine muligheder for at leje det sommerhus Ebeltoft Havn, som du helst vil have.

Tips til oplevelser i området

Et natursmukt område med masser af muligheder i naturen og diverse andre ting - Fregatten, Kattegatcentret m.m.

Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

Rigtig hyggeligt. Dejligt det var nær strand. Lige os og ikke for stort.

super område - tæt på alting

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Havn til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft Havn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem booking og god service. Feline Holidays er troværdig og et dejligt nemt bureau at leje hos. Absolut kun roser til det selskab.

FELINE=FANTASTISK. Vi har lejet igennem Feline mange mange gange. 1. gang levede det ikke helt op til almindelig standard. Skrev til Feline en gang om vores oplevelse og ved I hvad: vi fik et nyt ophold GRATIS. FANTASTISK service. Kan kun anbefales.

Jeg havde nogle spørgsmål i forløbet og blev hjulpet meget venligt over telefonen.

Ingen problemer. Alt fungerede som det skulle.

Vælg mellem 1.104 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903