Et sommerhus Ebeltoft by er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 55 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft by her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus Ebeltoft by her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Ebeltoft by.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Ebeltoft by hos Feline Holidays.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et sommerhus Ebeltoft by, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo tidligere du går i gang med at gå på jagt efter et sommerhus Ebeltoft by til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Tips til ferieoplevelser

Tag til Ebeltoft i uge 42 for der er der "æblefest" i hele byen med masser af aktiviteter både for voksne samt børn. Desuden et dejligt område med skov/bakker/strand

Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland.

Vi var med børnebørnene i Ebeltoft, Mols Bjerge og Ree Dyrepark.

Dejligt område - meget børnevenligt

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft by til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft by, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Første gang vi bruger firmaet. Nem og hurtig booking og hurtig svar. Ikke sidste gang at vi booker her.

Den bedste af de bedste. Simpelthen perfekt.

I var gode til at svare tilbage på mail.

Nemt på internettet, ingen problemer.

Vælg mellem 55 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903