Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft 8 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 441 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft 8 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Ebeltoft 8 personer hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Ebeltoft 8 personer.

Når du booker et sommerhus Ebeltoft 8 personer hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Ebeltoft 8 personer hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

fem stjerner.

En smuk natur og mange spændende steder at besøge. Feriestemning lidt som syd på men stadig kun et stenkast fra naturen og den fred og ro man også kan have brug for på en ferie. Mange skønne vandreruter som er godt afmærkede.

Et dejligt område tæt på vand og handlemuligheder og diverse aktiviteter

Djurs sommerland, stranden ved øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Ebeltoft 8 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft 8 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft 8 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super nem bestilling. Fandt via Google - super pris - og hurtigt at gennemføre via online.

Betjening i topklasse . Har haft telefonisk kontakt med Feline 2 gange inden vi bookede og har begge gange mødt personale der er venlige og imødekomne - meget serviceminded og med kunden i centrum :-)

Hurtig og effektivt. Ringede tilbage som aftalt i forhold til om vi måtte medbringe 3 hunde. Ringede et par gange og fik fint forklaret det jeg var i tvivl om som "første-gangs" lejer.

Meget nem booking :-)

Vælg mellem 441 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903