Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft 24 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 7 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft 24 personer her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Ebeltoft 24 personer hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Ebeltoft 24 personer hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Huset ligger dejligt ugeneret med gode udearealer. Kort afstand til stranden, hvor det er rigtigt godt at bade.

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

En fantastisk sted at bor for en børnefamilie, der ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft 24 personer til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft 24 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Første gang vi bruger firmaet. Nem og hurtig booking og hurtig svar. Ikke sidste gang at vi booker her.

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

Nemt og hurtig ekspedition! Rigtig god service!

Meget fin. En, to tre og alt er sendt til dig, med al den info som du har brug for.

Vælg mellem 7 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903