Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft 14 personer. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 35 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft 14 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Ebeltoft 14 personer her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Ebeltoft 14 personer.

Det koster dig ingen ting at få de mange fordele. Vi lover at der ikke er nogen bureauer der tilbyder dit foretrukne sommerhus Ebeltoft 14 personer til en billigere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Ebeltoft 14 personer, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så vigtigt er det, at du på denne måde forøger dine chancer for at leje det sommerhus Ebeltoft 14 personer, som du helst vil have.

Tips til området

Et natursmukt område med masser af muligheder i naturen og diverse andre ting - Fregatten, Kattegatcentret m.m.

Tag til Ebeltoft i uge 42 for der er der "æblefest" i hele byen med masser af aktiviteter både for voksne samt børn. Desuden et dejligt område med skov/bakker/strand

Rigtig mange muligheder, vi nåede slet ikke alt det vi gerne ville...

En fantastisk sted at bor for en børnefamilie, der ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Ebeltoft 14 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft 14 personer til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft 14 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Nemmere kan det ikke være. Det er da en fornøjelse med en hjemmeside der virker.

Forsøgte at booke fredag umiddelbart før lukketid kl 17, men nåede ikke igennem blev så ringet op lørdag af bureauet og alt blev klaret via tlf. Super… søndag aften ankom vi med et døgns forsinkelse…

Meget nemt at booke selv for os som ikke er særlig befarne i leje af sommerhuse :-)

Vælg mellem 35 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903