Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft 12 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 79 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft 12 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus Ebeltoft 12 personer her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus Ebeltoft 12 personer hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et sommerhus Ebeltoft 12 personer hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Godt område. Medbring evt. Cykler.

Området, er noget af det bedste jeg har oplevet i mange år, særdeles fredeligt og naturvenligt. Der vender jeg gerne tilbage til.

Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft 12 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Nem, hurtig og ikke mindst overskuelig hjemmeside.

Perfekt betjening.

Meget fin. En, to tre og alt er sendt til dig, med al den info som du har brug for.

Vælg mellem 79 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903