Et sommerhus Blokhus privat weekend er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 101 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus privat weekend Emne nr. 090-64512
Emne nr. 090-64512

Lej dit sommerhus Blokhus privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er op til dig hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at planlægge helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det hos os. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et skønt sommerhus Blokhus privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du mindst vælger 3 overnatninger. Det har sin forklaring deri at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. Desuden vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke ret meget mere at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra nat vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Blokhus privat weekend.

Det koster dig ikke noget ekstra at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er andre udlejningsbureauer som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Blokhus privat weekend til en lavere pris end vores.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Blokhus privat weekend, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så vigtigt er det, at du herved forbedrer dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus Blokhus privat weekend.

Tips til ferieoplevelser

Huset ligger meget centralt i forhold til strand og indkøbsmuligheder

Dejligt område, stille og roligt sted.

Det ligger fuldstændig ugenert, i en storslået natur

Rigtigt dejligt område.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Blokhus privat weekend hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Blokhus privat weekend til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Blokhus privat weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Let og tilgængeligt og hurtige svar.

Meget let. Utrolig hurtig respons.

God hjemmeside, nem booking, gode huse, gode last minute tilbud. Har brugt dem flere gange, altid en god oplevelse. Kan kun anbefales.

Feline er en reel og solid mulighed for at søge gode feriemuligheder. Vi har aldrig har haft dårlige oplevelser med Feline- tværtimod. Hurtig og præcise bookinger og svar på evt. spørgsmål. Og det at Feline sender mail (automail) samme dag som vi kommer hjem med link og opfordring til at oplyse om vores netop overstående ferieoplevelse med Feline er jo også positivt. Linket gør det nemt at besvare og samme dags mailen betyder at vi har tingene i frisk erindring og kan svare derudfra. Viser også en vilje for Feline til at lære af evt. fejl-modsat nogle af Felines operatører som f.eks. Danland, der godt kunne lære lidt om at spørge kunden på den måde. Men det er er en anden historie med Danland og det er beskrevet i andet regi.

Vælg mellem 101 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.