Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus leje privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 479 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus leje privat Emne nr. 088-1273
Emne nr. 088-1273

Lej dit sommerhus Blokhus leje privat her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Blokhus leje privat her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Blokhus leje privat til en billigere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser

Kanon beliggenhed, tæt ved strand, rådyr på grund og i nærområdet. Godt stinet.

Ganske fint... Ingen støj/larm.. Gemt lidt væk, dejligt...

Smukt natur

Fantastisk beliggenhed. Blokhus er hyggelig og stranden fantastisk. Der vil vi gerne til igen.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Blokhus leje privat, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Blokhus leje privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Blokhus leje privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Kontakten med Feline er fin.

Perfekt og uden problemer. Hurtige svar på mailen.

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Vælg mellem 479 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.