Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus 12 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 26 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus 12 personer Emne nr. 160-D7016
Emne nr. 160-D7016

Lej dit sommerhus Blokhus 12 personer her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Blokhus 12 personer her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er andre udlejningsbureauer som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Blokhus 12 personer til en lavere pris end os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Gode aktivitetsmuligheder og oplevelser i naturen

Kanon beliggenhed, tæt ved strand, rådyr på grund og i nærområdet. Godt stinet.

Fik flere besøg af et rådyr på grunden, der var dejlig kuperet og med bevoksning. Kunne tænke os mulighed for at gå ture rundt i området, ikke bare frem og tilbage ad vejene, f.eks. at det fine stisystem også gav mulighed for at gå en tur rundt.

Gode gåture i sommerhusområdet - et kort er dog en god idé at have med, da ikke alle veje er gennemgående.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Blokhus 12 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Blokhus 12 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Blokhus 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Storslået feriesite.

Venlig service.

Perfekt pris og super service. Det går altid stærkt og der er aldrig nogle problemer med de lejemål vi har benyttet - både i ind- og udland. Selv deres telefon service er super - ikke meget ventetid og de er altid venlige til at hjælpe.

Vælg mellem 26 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland