Et sommerhus Blokhus 10 personer er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 46 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus 10 personer Emne nr. 121-14-0730
Emne nr. 121-14-0730

Lej dit sommerhus Blokhus 10 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Blokhus 10 personer hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Blokhus 10 personer hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et sommerhus Blokhus 10 personer, og derfor er husene også meget eftertragtede.Jo før du går i gang med at lede efter et sommerhus Blokhus 10 personer til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til området

Dejlig stor have (dog med nyslået græs som vi havde fornøjelse af i hele huset).

Super.

Det er så skønt med alle de muligheder. Bare vandet og byen er jo så vidunderlig :0)

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Blokhus 10 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Blokhus 10 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Blokhus 10 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Servicemindede og professionelle.

Super god service og gode sommerhuse. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

6 stjerner. Fik en usædvanlig god service i telefonen, da jeg skulle finde en bolig i nærheden af den, min søster havde lejet. Super Super!

God mulighed for fællesskab om valg af sommerhus. Da vi er flere familier på ferie sammen har det været fint let at kunne dele de udvalgte sommerhuse med hinanden.

Vælg mellem 46 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.