Dit rejsemål: Blåvand – dit opholdssted: Et sommerhus ved Blåvand Strand! Farvespil i hvidt og blåt, den brede sandstribe og bagved det livlige Vesterhav.
Vælg mellem 1.577 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand strand_130-P32018
Emne nr. 130-P32018.

Sommerhus ved Blåvand Strand

Du hører bølgernes brusen og betragter et naturskønt skuespil, der forandrer sig kontinuerligt. Den populære badeby på Danmarks sydlige vestkyst fortryller alle besøgende.

"Et virkeligt skønt hus, som vi følte os meget godt tilpas i," fortæller Michaela Ghaussy om sit hyggelige sommerhus i Blåvand tæt ved stranden.

Hvis du søger et hyggeligt sommerhus direkte ved Blåvand Strand, så er der et godt udvalg hos Feline, ofte endda med spabad og sauna. Normalt danner en naturgrund de idylliske rammer, kun få hundrede meter fra vandet og indlejret i det karakteristiske klitlandskab. Du kommer hurtigt sammen med børnene og hunden hen på den endeløst lange sandstrand, hvor en alsidig "legeplads" åbenbarer sig for jer.

Fra jeres sommerhus kan I betragte, hvad der foregår på Blåvand Strand og samtidig holde øje med familien. Om morgenen oplever I naturens stilhed med blikket rettet mod horisonten, om aftenen udfolder der sig farvestrålende solnedgange eller fascinerende skyformationer over havet. Vesterhavets meditative brusen er altid nær, den gode luft sørger for velbefindende og om aftenen for den rigtigt afslappede søvntrang.

Og hvad er mere skønt end en hyggelig grillaften på terrassen med hav og strand i baggrunden og friske, velsmagende fisk på bordet?

Ikke langt væk, beliggende på landets vestligste punkt, ser man Blåvandshuks fyrtårn. Det rager 39 meter op over det omkringliggende klitområde og byder på en god udsigt til klipperevet i vest, Vejers i nord og til Skallingen og Esbjerg i syd. Det blev bygget i 1900 og er blevet restaureret i de seneste år. Et populært udflugtsmål!

Blåvand er omgivet af naturbeskyttelsesområder, der fungerer som mål for mange arter af trækfugle om efteråret. Her indbyder de naturskønne omgivelser til vandring, cykling eller ridning.

Dog domineres jeres sommerhusophold i Blåvand af stranden, hvor I sammen med familien kan give jer hen til den afslappede maritime stemning.

God ferie i jeres sommerhus ved Blåvand Strand.

Vælg mellem 1.577 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet