Et sommerhus til 24 personer er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest populære områder ved Vesterhavet.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand 24 personer_160-A3001
Emne nr. 160-A3001.

Lej dit sommerhus i Blåvand til 24 personer her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse i Blåvand til 24 personer. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Find dit sommerhus i Blåvand til 24 personer her

Vælg mellem miniferie og hele uger

Det er muligt at leje et sommerhus i Blåvand til 24 personer fra 2 overnatninger og opefter. Det betyder at det ikke er noget problem at arrangere hverken miniferie eller ophold som varer 1-2 uger.

Forkæl jer selv ved at vælge et sommerhus i Blåvand til 24 personer med pool – både børn og voksne vil elske at have deres helt egen ”svømmehal”, som altid er åben. Se alle sommerhuse i Blåvand til 24 personer med pool her

sommerhus blåvand 24 personer pool_160-A3001
Emne nr. 160-A3001.

Se alle sommerhuse i Blåvand til 24 personer med pool her

Skønne ferieoplevelser

Tag af sted sammen med familie eller venner, og nyd et dejligt ophold i et af Danmarks mest eftertragtede og naturskønne ferieområder.

Fra jeres hyggelige, skønt beliggende sommerhus kommer I hurtigt hen til den kilometerlange sandstrand, som Vesterhavets evige bølger ruller op på. Din hund springer fornøjet omkring, børnene leder efter muslinger eller graver i den fine sand og I betragter afslappet aktiviteten.

I befinder jer på Danmarks vestligste punkt, i det fjerne stråler det hvide fyrtårn i Blåvandshuk. Det karakteristiske kystlandskab skifter udseende alt efter vejr og årstid. Et smukt netværk af stier indbyder til vandringer, cykel- eller rideture, på stranden tumler vandsportsfolkene, surfere, sejlere, kite-fans og dem, der flyver med fantasifulde drager sig i den konstante brise.

Fra dit hyggelige, stråtækkede sommerhus kommer du hurtigt hen til den kilometerlange sandstrand, som Vesterhavets evige bølger ruller op på. Din hund springer fornøjet omkring, børnene leder efter muslinger eller graver i den fine sand og du betragter afslappet aktiviteten.

Prisgaranti og service

Alle huse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som tilbyder sommerhuset til en lavere pris end os. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol overfører vi med et smil hele prisforskellen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Blåvand til 24 personer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet