Er I en større familie eller en gruppe venner, der gerne vil leje et sommerhus til 16 personer i Blåvand? Så se dig omkring i Blåvand. Feline præsenterer dig for et bredt udvalg af egnede sommerhuse i en af de mest populære badebyer i landet.
Se sommerhuse til 16 personer i Blåvand her Destinationer under Blåvand
sommerhus 16 personer blåvand_090-34899
Emne nr. 090-34899.

I Blåvand finder du nemt et sommerhus til 16 personer

Blåvand betyder vand, strand og klitter: Som en krum næse rager den vestligste del af Danmark ud i Vesterhavet. En fin sandstrand på 40 kilometers længde danner den gigantiske legeplads, hvor man kan udfolde sig efter alle kunstens regler. Beskyttet ved de store sandbanker, der rækker op til 20 kilometer ud i Vesterhavet, egner den børnevenlige strand ved Blåvand sig på bedste måde til svømning og windsurfing.

Lars Richardt var begejstret for sit ophold i Blåvand: "Vi havde en skøn ferie og var meget tilfreds med jeres service!"

Et rummeligt sommerhus til 16 personer i Blåvand er ofte indrettet med en skøn indendørs-pool, hvor du kan opholde dig med din gruppe i al slags vejr. Wellness-oplevelser er garanteret med spabad og sauna. Der lægges vægt på velbefindende og funktionalitet i de komfortable sommerhuse. Dertil kommer for det meste en skøn have og nærheden til den enestående natur.

Se sommerhuse i Blåvand til 16 personer med pool her

"Omgivelserne er meget smukke - en af grundene til, at vi har valgt dette rejsemål", siger Didde Skaarup.

Også Frauke Nester kan lide Blåvand og Danmark: "Vi har valgt det, fordi vi elsker det skønne, rå klima så meget og der er meget smukt. I år var det tolvte gang, at vi var i Danmark og også denne gang var vi igen meget tilfredse".

Til din gruppe eller storfamilien byder - ud over et sommerhus til 16 personer - Blåvand på talrige indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter: Et lysestøberi, gallerier, en bolsjefabrik samt et stort badeland og et bowling-center. Der er adskillige golfbaner og fiskesøer i omegnen. På talrige stier kan man gennemvandre dette beroligende landskab omkring Blåvand, iagttage trækfuglene i det omliggende naturbeskyttelsesområde eller besøge en lille zoo sammen med børnene. Den berømte forlystelsespark LEGOLAND® kan nås på knap en time med bil.

Peter Petersen er overbevist: "Vi kommer helt sikkert igen!" Og Gudrun Grote roser Blåvand med egenskaberne: "Roligt og smukt".

Så af sted til Blåvand! Jeg ønsker dig og dine medrejsende en velgørende og afvekslende ferie dér.

Se sommerhuse til 16 personer i Blåvand her

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet