En ferie med storfamilien, med en gruppe venner eller kollegaer - du finder let et sommerhus i Blåvand til 12 personer. For eksempel et stråtækt, muret sommerhus med et rummeligt wellness-område.
Vælg mellem 122 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand 12 personer_090-39503
Emne nr. 090-39503.

Sommerhus i Blåvand til 12 personer - ingen problemer!

Her kan du sammen med din gruppe nyde en skøn indendørs-pool, I kan tage en pause fra hverdagslivet i spabadet eller slappe af i saunaen efter en lang gåtur på stranden.

Beliggenheden midt i klitterne i Blåvand er enestående og beskyttet mod nysgerrige blikke, hvis I gerne vil nyde solen på en af de mange terrasser. Ofte er et sommerhus i Blåvand til 12 personer indrettet med to stuer, én på hver etage. Sommerhuset er derfor særdeles velegnet til mange gæster.

Fra dit sommerhus har du en skøn udsigt ud over klitterne og havet. Sommerhusene i Blåvand ligger for det meste på idylliske naturgrunde, hvor man virkelig kan mærke den rå, vestjyske natur med de vindombruste klitter.

Blåvandsområdet giver løfte om afvekslende ferietilbud. Et sommerhus i Blåvand til 12 personer er derfor ideelt for en stor gruppe rsoner, som vil hygge sig i den smukke natur ved Vesterhavet.

Tag på udflugter i den omliggende natur, for eksempel til den drømmeagtige by Ho eller den uberørte halvø, Skallingen.

Fælles cykel- og vandreture eller rideudflugter er ligeledes mulige, ligesom et besøg på bolsjekogeriet Blåvand Bolcher eller Blåvand Zoo, der især vækker begejstring hos de yngste med dens talrige eksotiske og også mere velkendte dyr.

Hos Feline finder du enkelt og sikkert et sommerhus i Blåvand til 12 personer.

Vælg mellem 122 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet