Et sommerhus til 20 personer i Ebeltoft er den perfekte ramme om nogle dejlige dage i selskab med familie eller gode venner. Vælg det antal overnatninger der passer dig, og glæd dig til et uforglemmeligt ophold.
Vælg mellem 12 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
sommerhus 20 personer ebeltoft_130-D15995
Emne nr. 130-D15995.

Lej dit sommerhus i Ebeltoft til 20 personer her!

Hos Feline kan du til hver en tid se det største udvalg af sommerhuse til 20 personer i Ebeltoft. Det betyder at du enkelt og sikkert kan få overblik over alle mulighederne på denne ene side.

Find dit sommerhus til 20 personer i Ebeltoft her

Vælg mellem weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på en skøn weekend eller en miniferie sammen med 2-3 sæt gode venner i et sommerhus til 20 personer i Ebeltoft. Det kan nemlig lade sig gøre at booke fra 2 overnatninger og opefter – så du kan skræddersy opholdet sådan at alle ønsker og krav bliver opfyldt.

Hvis det er en ”rigtig” ferie med en varighed på 1 eller 2 uger du søger, kan det naturligvis også lade sig gøre. Uanset hvor længe opholdet varer kan I se frem til et uforglemmeligt ophold i et skønt beliggende sommerhus.

Hvis der er tale om børnefamilier anbefaler vi klart, at du kigger efter et sommerhus med pool. Glæd dig til synet af børnene der jublende og glædesstrålende boltrer sig i vandet, mens de voksne hygger sig lige ved siden af.

sommerhus 20 personer ebeltoft pool_130-D15995
Emne nr. 130-D15995.

Klik her for at se sommerhuse til 20 personer i Ebeltoft med pool

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer dit sommerhus hos Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at du aldrig kommer til at betale for meget; du vil altid få den lavest mulige lejepris. Skulle der opstå en smutter i vores priskontrol udbetaler vi uden noget vrøvl hele differencen til dig.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgen efter et sommerhus til 20 personer i Ebeltoft, eller du har særlige ønsker, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903