Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 20 personer i Blåvand. Vælg det antal overnatninger der passer dig, og glæd dig til nogle dejlige dage i det populære ferieområde ved Vesterhavet.
Vælg mellem 24 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus 20 personer blåvand_160-A3041
Emne nr. 160-A3041.

Lej dit sommerhus til 20 personer i Blåvand her!

Lej dit sommerhus til 20 personer i Blåvand her! Hos Feline kan du altid se det største udvalg af sommerhuse til 20 personer i Blåvand. Det giver dig overblik og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle her på siden.

Klik her for at finde dit sommerhus til 20 personer i Blåvand

Weekend, miniferie og ophold i 1-2 uger

Det er muligt at leje et sommerhus til 20 personer i Blåvand fra 2-3 overnatninger, så du kan sagtens arrangere en weekend eller en miniferie sammen med venner eller familie. I kan selvfølgelig også leje sommerhuset i 1 eller 2 uger, hvis det er en egentlig ferie der står på programmet.

Klik her for at finde dit sommerhus til 20 personer i Blåvand med 2 overnatninger

Klik her for at finde dit sommerhus til 20 personer i Blåvand med 3 overnatninger

Klik her for at finde dit sommerhus til 20 personer i Blåvand i 1 uge

Klik her for at finde dit sommerhus til 20 personer i Blåvand i 2 uger

Der vil næsten altid være en swimmingpool og et spabad uanset hvilket sommerhus til 20 personer i Blåvand du beslutter dig for at leje. Det er rendyrket hygge og luksus at have sin egen pool. Børnene vil elske at boltre sig i vandet, og vil synes det er sjovt at sidde i spabadet.

sommerhus 20 personer blåvand pool_160-A3041
Emne nr. 160-A3041.

Klik her for at se alle sommerhuse til 20 personer i Blåvand med pool og spa

Et sommerhus til 20 personer i Blåvand = ferieoplevelser på stribe

Blåvand By er en livlig affære, især om sommeren, med over 150 butikker. Her er supermarkeder, cafeer, restauranter og tøjforretninger. Dertil kommer specialbutikker med kunsthåndværk, ravsliberi, glaspusteri, lysstøberi og bolsjekogeriet Blåvand Bolcher, Danmarks ældste sukkervarefabrik fra 1864, samt bowlingcenter og badeland.

Mere shopping i landets længste gågade venter i Esbjerg, som ikke ligger så langt fra Blåvand.

Børnene vil elske at klappe og kæle med dyr som geder, marsvin og kaniner i Blåvand Zoo. Her kan man også hilse på eksotiske dyr som zebraer, strudse og kameler samt - som det eneste sted i landet - hvide løver og røde kænguruer.

Naturen omkring Blåvand er utrolig smuk. Gå en tur ved stranden, det er en skøn oplevelse på alle tider af året. Stranden ved Blåvandshuk er det vestligste punkt i Danmark, og mulighederne for at finde rav her er suveræne – især om efteråret.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til 20 personer i Blåvand du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står kort sagt inde for at du ikke kan leje sommerhuset billigere hos nogen af vores konkurrenter – og skulle der alligevel ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi uden vrøvl hele prisforskellen til dig.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et sommerhus til 20 personer i Blåvand, eller hvis du har særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 24 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet