Skihytter i Østrig til 20 personer er perfekte til en skiferie for en stor familie eller en gruppe venner. Sådan siger Karsten Iversen efter en skiferie med fire familier i en af alpelandets skihytter i Østrig til 20 personer.
Se skihytter i Østrig til 20 personer her Destinationer under Østrig
skihytter østrig 20 personer_250-FUE340
Emne nr. 250-FUE340.

Skihytter Østrig 20 personer: Perfekt når I er flere der skal af sted

”Det var hyggeligt at bo i en af landets skihytter i Østrig til 20 personer. Langt bedre end et hotel. Vi kunne samles i stuen, hygge og spise mad, vi havde med hjemmefra og varmede op i køkkenet. Skihytten havde otte værelser, så hver familie havde sit eget, og teenagerne kunne bo for sig selv,” fortæller Karsten Iversen om en af alpernes skihytter i Østrig til 20 personer.

En af de skihytter til i Østrig 20 personer, som Karsten Iversen boede i, havde indkøbsmuligheder i gåafstand. Transporten til skiområdet fra en af alpelandets skihytter i Østrig til 20 personer foregik i bil.

Se skihytter i Østrig til 20 personer her

”Området havde gode udfordringer, også for de øvede skiløbere. Der var en snowboardpark og pisterne var godt præparerede,” fortæller Karsten Iversen.

I skiområdet ved en af alpernes skihytter i Østrig til 20 personer var der også gode muligheder for at få varm kakao og klassisk, østrigsk mad på restauranter ved løjperne.

”Vi fik schnitzler, gullaschsupper og pølser med pommes frites på restauranter ved løjperne,” siger Karsten Iversen.

Før ankomsten til en af landets skihytter i Østrig til 20 personer anbefaler han, at man booker ski og støvler hjemmefra.

Se skihytter i Østrig til 20 personer her

”Så undgår man, at skibutikkerne har udsolgt,” påpeger Karsten Iversen efter en skiferie i en af alpernes skihytter i Østrig til 20 personer.

Afterski? Opsøg et vandland ved en af de østrigske skihytter i Østrig til 20 personer.

”Det kan varmt anbefales med et lækkert varmt bad i en pool efter en dag på ski,” påpeger Karsten Iversen efter en skiferie i en af alpernes skihytter i Østrig til 20 personer.

Se skihytter i Østrig til 20 personer her

Andre artikler om Østrig

  • Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig