Vorarlberg har fantastisk natur med mange muligheder for aktiviteter for hele familien både sommer og vinter. Området har mange attraktioner, der har fokus på børnefamiliers ønsker og behov. Dette gælder for alt fra naturparker til museer. I Vorarlberg har I som familie optimale muligheder for en ferie både med afslapning og action.
Vælg mellem 1.836 sommerhuse Destinationer under Vorarlberg
Hyggelig og rustik feriehytte "Küng" til 8 personer beliggende i et roligt område 200 m fra bymidten af Braz og 8 km fra centrum af Bludenz, Voralberg.
Hyggelig og rustik feriehytte "Küng" til 8 personer beliggende i et roligt område 200 m fra bymidten af Braz og 8 km fra centrum af Bludenz, Voralberg. Hytten er på 200 m² fordelt over 4 etager. Emne nr. 301-AT6751.110.1

Vorarlberg er et naturskønt område med et areal på 2600 km2 i den vestligste del af Østrig.
Her vil I som familie finde en stor variation af oplevelser og aktiviteter inden for alle aldersgrupper.
Området byder for eksempel på en lang række børnevenlige museer.

Et af dem er Vorarlberg Museum i Bregenz, der ud over mange spændende udstillinger også arrangerer en række sjove og lærerige aktiviteter for børn. Gå heller ikke glip af Die Inatura, som både er en oplevelsesudstilling og samtidig et centrum for faktuelle data om Vorarlbergs natur. Her kan I lære mere om både mennesker, natur og teknik.

Et andet spændende og hyggelig familieudflugtsmål, er den naturskønne Alpenwildpark Pfänder i Lochau. Parken kan både nås med Pfaenderbahnen og i bil. Der er gratis entre og parken er åben hele året. På en rundtur her møder I alt fra dværggeder, harer og hængebugsvin til flokke af stenbukke og kronhjorte.

Vorarlbergs skønne natur kan nydes på særdeles mange måder. Har I lyst til en vandretur i ro og fred, er der et stort udvalg af ruter at vælge i mellem og helt sikkert nogle, der passer præcist til jeres ønsker.
For de, der gerne vil opleve området på cykel/mountainbike er der ligeledes store muligheder – både på egen hånd og med guide.

Er I til badeferie? Også på dette område er Vorarlberg attraktivt.
Badevandskvaliteten i Bodensee er virkelig god og vandtemperaturen kan om sommeren nå op på 26 grader. Slap af og nyd solen og det dejlige vand fra et af de skønne strandbade ved søbredden, der med deres store facilitetsudbud kan tilbyde det, I som familie efterspørger.

I vinterhalvåret er Vorarlberg et paradis for alle på ski uanset alder og færdigheder. Her findes rigtig gode tilbud og udfordringer til alle. En ganske sikkert uforglemmelig og aktiv vinterferie for hele familien venter.

Leje af sommerhus Vorarlberg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Vorarlberg med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Vorarlberg har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Vorarlberg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vorarlberg - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Vorarlberg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vorarlberg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Vorarlberg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vorarlberg her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vorarlberg, et feriehus Vorarlberg eller en feriebolig Vorarlberg er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Vorarlberg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vorarlberg nu!

Vælg mellem 1.836 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig