Mærk freden og roen i den uberørt natur - eller kombiner ferien med udendørs aktiviteter i det smukke landskab. Vinmarker, frodige enge, smalle kløfter, bølgende bakker, forrevne højderygge og forfriskende floder. Her mangler intet - ikke engang krystalklare badesøer. Ta' på cykel- eller vandreture i de mange nationalparker og oplev det rige dyreliv. Husk fiskestang og badetøj.
Vælg mellem 878 sommerhuse
På denne økologiske gård finder I disse to meget flotte og store ferielejligheder til 6 personer. Gården ligger i det såkaldte Mostviertel på grænsen mellem Oberösterreich og Niederösterreich.
På denne økologiske gård finder I disse to meget flotte og store ferielejligheder til 6 personer. Gården ligger i det såkaldte Mostviertel på grænsen mellem Oberösterreich og Niederösterreich. Lige ved huset er der en dejlig legeplads. og børnene er velkomne til at hjælpe til på gården. Emne nr. 131-ANO113

Niederösterreich er rig på naturparker – hele 23 af slagsen. Parkerne er fordelt over hele delstaten og afspejler naturens mangfoldighed. Parkerne rummer masser af aktivitetsmuligheder for hele familien, så her er meget at se på og røre ved og utallige skønne vandreruter.

Naturpark Blockheide har flere temature at vælge imellem. Bl.a. den spændende Granit tur med en fantastisk udsigt og et besøg i den undersøiske verden. Observer frøer, guldsmede og oddere i deres naturlige miljø. Mange legender er opstået omkring den store rokkesten i Waldviertel. Kunstmuseum Waldviertel er et spændende eventyr museum for børn og voksne med en fantastisk park.

I Naturparken Buchbergs dyrepark kan I møde både bl.a. hjorte, rådyr, ildere, mår, og ræve . Samme sted finder I Ossis Waldheimat, hvor der er enestående mange forskellige ugler. Det er også levested for los, vildkatte og ulve. Parken inviterer jer også til at prøve kræfter med Østrigs største klatreskov, hvor der er udfordringer for både små og store klatrere og en kæmpe legeplads.

Kun 50 kilometer fra Wien er ulven løs! I Naturparken Leiser Berge ligger Wildpark Ernstbrunn, Østrigs eneste ulveforskningscenter. Her får I lejlighed til at se dyrene, som de lever i naturen. I får meget mere at vide om ulvene, f.eks. hvorfor de ikke kun hyler ved fuldmåne. Snyd ikke jer selv for at være med, når ulvene bliver fodret. Wildpark Ernstbrunn har også andre vilde dyr f.eks. stenbukke og vildsvin.

Østrig er et sandt slaraffenland for cyklister og mountain bikere med hang til spænding og fart. Cykling med børn og unge i Niederösterreich er også nemt, da der er mange familie cykelruter væk fra de store veje. Ruterne er uden stejle stigninger, og der bydes på spændende aktiviteter undervejs, som f.eks. badesøer, dyreparker, slotte, legepladser og skaterparker. Pak en picnickurv og få en hyggelig dag i samvær med familien i den uforstyrrede natur.

Snup en forfriskende dukkert i en af de mange fredfyldte badesøer og friluftsbade i området. Krystalklare vandfald, romantisk floder og smaragdgrønne søer venter på jer. Seebad Lunz am See er bare et af disse skønne steder. Her kan I også komme på en afslappende rundtur med en af de store både eller prøve lykken med fiskestængerne. Søen er kendt for sin overflod af fisk i talrige arter. Vær opmærksom på, at det kræver fisketegn eller endags gæstekort.

Niederösterreichs største frilandsmuseum i Niedersulz er en underholdende rejse tilbage til fortiden. 80 bygninger fra Weinviertel er blevet skilt ad og genopført som en landsby her. Landsbyen består af håndværker- og bondehuse, en mølle, en markedsplads, en kirkegård, fire kapeller og adskillige sidebygninger, og her findes tusindvis af gamle effekter, som f.eks. en århundrede gammel vinpresser af træ. En bondegård med levende dyr, en museumsshop og mange arrangementer gør den landlige idyl levende.

Leje af sommerhus Niederösterreich med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Niederösterreich med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Niederösterreich på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Niederösterreich nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Niederösterreich - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Niederösterreich. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Niederösterreich. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Niederösterreich hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Niederösterreich her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Niederösterreich, et feriehus Niederösterreich eller en feriebolig Niederösterreich er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Niederösterreich til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Niederösterreich nu!

Vælg mellem 878 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.