Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
Vælg mellem 4.728 sommerhuse Destinationer under Salzburgerland
Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods. Landsbyen kan nås i bil eller med svævebane. Om sommeren kan man benytte de omkringliggende golfbaner eller vandrestier, der går lige forbi huset. Emne nr. 350-AT-5761-04

I løber ikke tør for udflugtsmuligheder i Salzburgerland! Naturparker, oplevelsesparker, borge, slotte og museer står klar med oplevelser til hele familien. Vil I hellere udforske Salzburgerlands skønne natur på egen hånd er der også næsten uanede muligheder – og det ene udelukker heldigvis ikke det andet!

Giv jer tid i ferien til et besøg i FANTASIANA Erlebnispark Straßwalchen, som er et virkelig godt udflugtsmål for børnefamilier. Her kan alle generationer begejstres af de over 50 attraktioner, shows og Østrigs første 4D biograf, der viser eventyret om Ali Baba.

Børnene vil også elske en tur i det, der mest af alt kan betegnes som en slæderutsjebane. Salzburgerland har flere af den type baner, og selv om der er mange sving på banerne er sikkerheden altid i højsædet. Banerne er udstyret med moderne teknik og bliver regelmæssigt sikkerhedskontrolleret. Husk at turen ikke bliver vildere, end man selv har lyst til. Det er dig, der styrer farten, og husk der også skal være tid til at nyde panoramaudsigten på vejen ned.

Både store og små eventyrer vil være vilde med et besøg i WasserWelten Krimml, der indeholder både ”Haus des Wassers”, ”Aquaszenarium” og ”Wasserwunderwerken”. Attraktionen er et innovativt oplevelsescentrum om vandets verden – vidensformidling på den sjove og underholdende måde!
Naturens vilde vand er samme sted flot repræsenteret i det 308 meter høje Krimmler Wasserfälle, der i øvrigt er Centraleuropas højeste vandfald.

Salzburgerland har flere spændende borge og slotte, som er åbne for turister. Et af dem er Burgerlebnis Mauterndorf, hvor hverdagen i Middelalderen præsenteres og formidles i børnehøjde. En sjov detalje er, at man i borgens klippekælder har mulighed for selv både at prøve en ridderudrustning og tøjmoden som den så ud i Middelalderen.

Der er både hyggelige og interessante attraktioner nok at vælge imellem, hvis I en dag skulle have lyst til at
slappe af med et stille og roligt museumsbesøg. I Salzburgerland er udbuddet af museer stort og samtidig spænder de temamæssigt meget vidt. Eksempelvis kan nævnes så forskellige emner som ost, dukker, ski, jernbane og folkemusikinstrumenter.

Har I brug for at se den fantastiske natur i Salzburgerland i fugleperspektiv, skal I tage en udflugt med en af bjergbanerne, som i øvrigt også giver et glimrende udgangspunkt for storslåede vandre- og cykelture. Når man svæver hen over bjerglandskabet i de komfortable kabiner, kan man ikke undgå at blive betaget af det, man ser. Tager man med Rauriser Hochalmbahnen er det desuden muligt at prøve lykken som guldjæger. Det foregår ved mellemstationen Heimalm, hvor guldvaskepladsen befinder sig lige ved siden af.

Leje af sommerhus Salzburgerland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Salzburgerland med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Salzburgerland er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Salzburgerland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Salzburgerland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Salzburgerland. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Salzburgerland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Salzburgerland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Salzburgerland her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Salzburgerland, et feriehus Salzburgerland eller en feriebolig Salzburgerland er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Salzburgerland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Salzburgerland nu!

Vælg mellem 4.728 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Super fint område til vandreture og andre naturoplevelser. Gå-afstand til indkøb.
Rauris
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lidt langt til indkøb
Radstadt
5 voksne 2 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Vi er målløse over området. Udsigten, afstanden til indkøb mm giver vi 10 stjerner hvis vi kunne. Breathtaking!!
Bruck
6 voksne 5 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Dejligt natur skønt område.
Saalfelden am Steinernen Meer
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 maj
Meget tæt på *vores" gamle skisportsted Wagrain, som vi selvfølgelig fik besøgt med grønne bjerge omkring.
Eben im Pongau

Andre artikler

  1. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig