Burgenland er en attraktiv feriedestination både for den kulturelt- og den sportsinteresserede børnefamilie. Samtidig har området et dejligt, solrigt klima hvilket tilsammen giver optimale betingelser for en succesrig ferieoplevelse.
Vælg mellem 30 sommerhuse
3-værelses halvt dobbelthus på 100 m² til 6 personer beliggende i byen Ritzing kun 3 km fra en dejlig pool.
3-værelses halvt dobbelthus på 100 m² til 6 personer beliggende i byen Ritzing kun 3 km fra en dejlig pool. Der er kun 20 m til en fødevarebutik, 10 m til restaurant, bustoppested 20 m og 20 km til varmtvandsbad. Emne nr. 301-AT7323.100.1

Østrig er et meget familievenligt ferieland og i de fleste attraktioner er der tænkt børneoplevelser ind.
Burgenland er bestemt ingen undtagelse på det punkt, men differentierer sig til gengæld på andre punkter fra de mere velkendte destinationer i landet. Området har ingen høje bjerge og næsten ingen sne. Til gengæld skinner solen op i mod 300 dage om året og klimaet er meget tempereret.

Burgenland er dermed et paradis for solelskere og vandhunde! Her findes adskillige badesøer, hvor en af de mest kendte er Neusiedler See, som er Europas største steppesø med en maximal vanddybde på 1,8 meter. Om sommeren bliver det lave vand i søen hurtigt varmet op, og den er der for et populært udflugtsmål for børnefamilier. Samtlige badesøer i Burgenland har både et stort udvalg af aktivitetsmuligheder for hele familien samt god plads til solbadning/hygge og afslapning.

Østrigs største forlystelsespark, Familypark ligger i St. Margarethen i Burgenland. Her kan man slå sig løs i et hav af forskellige attraktioner fordelt på 145.000 m2, det eneste der ikke er plads til her er . . . kedsomhed!

For aktive og sportsglade familier tilbyder Burgenland en bred vifte af muligheder. Hvad enten I vil svømme, sejle, ride, spille golf, vandre, løbe eller måske skate så er faciliteterne klar til jer midt i den flotte natur og det behagelige klima.

Landesmuseum Burgenland, Landesgalerie Burgenland og Haydn-Haus Eisenstadt har begge et specielt børne-kulturprogram, som gør museumsoplevelsen for familiens yngste både levende og lærerig.

På Burg Forchtenstein Fantastisch kan man opleve musicaleventyr, prøve historiske kostumer, skrive med fjerpen og blæk og frem for alt møde magiens verden med gøglere, hekse og riddere. Levendegjort kulturhistorie som børnene vil elske at afprøve.

Privat sommerhusudlejning Burgenland - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Burgenland har private ejere. Af samme årsag kan man reelt kun leje et privat sommerhus Burgenland. Når du vælger at leje sommerhus privat Burgenland hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Burgenland? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat Burgenland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Burgenland
På denne side finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Burgenland. Vi tilbyder dig sommerhuse Burgenland fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Burgenland på ét sted!

Leje af sommerhus Burgenland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Burgenland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Burgenland er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Burgenland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Burgenland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Burgenland. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Burgenland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Burgenland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Burgenland her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Burgenland, et feriehus Burgenland eller en feriebolig Burgenland er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Burgenland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Burgenland nu!

Vælg mellem 30 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.