En billig ferie i Blåvand kan sagtens lade sig gøre. Her finder du det største udvalg af nedsatte sommerhuse i den populære ferieby. Du sparer mindst 10%, men større rabatter er slet ikke usædvanlige.
Se sommerhuse med rabat i Blåvand Destinationer under Blåvand
billig ferie blåvand

Sådan bliver en billig ferie i Blåvand en førsteklasses fornøjelse

En billig ferie i Blåvand behøver ikke at lugte af discount, lavpris og besparelser. Tvært imod. Du kan sagtens finde en lækker feriebolig til lavpris, især uden for højsæsonen, og få en masse store oplevelser gratis.

Se sommerhuse med mindst 10% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 20% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 30% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 50% rabat i Blåvand

Blåvand og Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt, byder nemlig på storslået natur til fri afbenyttelse året rundt.

15 kilometer lang og bred sandstrand og klitter ved et brusende Vesterhav indbyder til friluftsliv i topklasse og en billig ferie i Blåvand.

Slik sol i klitterne

De magelige kan slikke sol på sommerdage og dase i klitterne, mens de aktive trykker den af på en løbetur eller triller ud i det blå på cykel med det faste sand som underlag.

Vesterhavet indbyder til en frisk dukkert, og i vandkanten kan man finde rav, især efter dage med sydøstenvind, muslinger og sten i alle former. De er perfekte til at udsmykke sandslotte, diger, dæmninger og andre bygningsværker med.

Og hvornår var det forresten lige, at du og ungerne fik en drage i luften? Det er den brede strand perfekt til på en billig ferie i Blåvand.

Se sæler

Husk kikkerten og se sæler slappe helt af på sandbankerne ud for Blåvandshuk og forsøg at fange dagens fisk fra kysten. Mulighederne for lystfiskeri er gode på en billig ferie i Blåvand.

Her kan man opleve spektakulære solnedgange, når den røde ildkugle langsomt synker i havet og farver den før så blå himmel med et væld af purpur, rosa og orange nuancer.

Farverig er tillige feriebyen Blåvand med cafeer, restauranter og over 150 butikker. Besøg byens arbejdende værksteder hos ravsliberen, glaspusterne, lysstøberne og Blåvand Bolcher, som har glædet den søde tand siden 1864.

Badeland og bowling

Driller vejret, vil en tur i Blåvands badeland og bowlingcenter vække lykke. Og på en billig ferie i Blåvand med børn bør der også være plads til en tur i Blåvand Zoo med kæle- og klappedyr samt eksotiske skabninger som røde kænguruer og hvide løver. Den slags dyr kan du i Danmark kun se i Blåvand, som i West Coast Golf også råder over Nordeuropas største minigolfbane.

Enestående er tillige udsigten fra toppen af det 39 meter høje fyr ved Blåvandshuk. Ud over verdens største havvindmøllepark Horns Rev, Fanø og Esbjerg har man overblik over den vidtstrakte hede og klitplantagerne.

De er rige på harer, råvildt, fugle og andet dyreliv, som man kan iagttage på en gå- eller cykeltur ad stier, der snor sig mellem lyng, fyrreskov og egekrat. Det koster ingenting og perfekt til en billig ferie i Blåvand.

Du finder desuden nemt et lækkert sommerhus til lavpris hos Feline Holidays. Vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Husk også vores prisgaranti, som sikrer dig den laveste pris på det sommerhus, du har booket.

Se sommerhuse med mindst 10% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 20% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 30% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med mindst 50% rabat i Blåvand

Se sommerhuse med rabat i Blåvand

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet