En ferie i Blåvand er en super dejlig oplevelse for hele familien. Feline tilbyder altid det største udvalg indenfor privat udlejning af sommerhuse i Blåvand, og derfor finder du nemt det helt rigtige sted her på siden.
Se private sommerhuse i Blåvand her Destinationer under Blåvand
privat udlejning sommerhuse blåvand_100-V50089-2016
Emne nr. 100-V50089-2016.

Benyt dig af privat udlejning af sommerhuse i Blåvand!

Hos Feline betyder ”privat udlejning af sommerhuse i Blåvand” for eksempel:

Et elegant, stråtækket sommerhus med pool, beliggende midt i Blåvands skønne natur,i nærheden af de kilometerlange, hvide sandstrande og det fascinerende Vesterhav. Sommerhuset er rummeligt og hyggeligt indrettet.

Det store samtalekøkken er det naturlige samlingspunkt for din familie for at lade dagens oplevelser passere revy. I wellness-området venter swimmingpoolen, spabadet og saunaen. På den store terrasse kan I nyde ferien i fulde drag og tilberede lækre måltider på grillen.

Se private sommerhuse i Blåvand her

Fra sommerhuset kan man nå Blåvands centrum til fods - meget praktisk! Her er der mange spændende forretninger og gode restauranter. For dagsudflugter anbefales såvel Varde som Esbjerg samt middelalderbyen Ribe og LEGOLAND© i Billund (en time med bil).

I Esbjerg kan man bl.a. besøge Søfartsmuseet eller musikhuset. Det gamle Varde er seværdigt, og dér finder man også "Miniaturebyen".

Fordele ved privat udlejning af sommerhuse i Blåvand:

Private husejere er som regel meget påpasselige med indretningens gode stand og renheden i deres sommerhuse, som de indretter individuelt og med stor omhu.

Se private sommerhuse i Blåvand her

Feline formidler kontakten mellem dig og den private husejer. Det giver dig flere fordele:

 • Service i topklasse
 • Sikkerhed og professionel håndtering af din booking
 • Prisgaranti
 • Det største udvalg i forhold til privat udlejning af sommerhuse i Blåvand.
Se private sommerhuse i Blåvand her

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet