Et privat sommerhus Ebeltoft er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.070 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Privat udlejning af sommerhus Ebeltoft - se det største udvalg her på siden!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Ebeltoft. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Ebeltoft - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus Ebeltoft.

Når du vælger at leje et privat sommerhus Ebeltoft hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Ebeltoft som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset via os
 • Der er 100 prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Ebeltoft her

Privat sommerhusudlejning Ebeltoft - gratis fordele for dig

Det koster dig ingen ting at få de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er andre bureauer der tilbyder dit foretrukne privat sommerhus Ebeltoft til en billigere pris end den, du finder hos os.

Privat udlejning af sommerhus Ebeltoft - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje i Ebeltoft at vælge imellem

Det er populært at holde årets sommerferie i et privat sommerhus til leje i Ebeltoft, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem. Jo tidligere du begynder at gå på jagt efter et privat sommerhus Ebeltoft til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Tips til skønne oplevelser på ferien

Et fantastisk sted at bo for en børnefamilien. Der er ikke langt til stranden, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Et natursmukt område med masser af muligheder i naturen og diverse andre ting - Fregatten, Kattegatcentret m.m.

En smuk natur og mange spændende steder at besøge. Feriestemning lidt som syd på men stadig kun et stenkast fra naturen og den fred og ro man også kan have brug for på en ferie. Mange skønne vandreruter som er godt afmærkede.

Dejligt område tæt på færgen og Oles Bistro er helt sikkert et besøg værd. Vedensklasse ;-) Er man til en by i gammel stil er det her stedet.

Privat udlejning af sommerhus Ebeltoft med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus Ebeltoft, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Ebeltoft til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Ebeltoft her

Privat udlejning af sommerhus Ebeltoft - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje i Ebeltoft, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Sen booking, hurtig respons fra Feline.

Intet at sætte en finger på.

Vælg mellem 1.070 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903