Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Blokhus. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 604 sommerhuse Destinationer under Blokhus

Privat sommerhusudlejning Blokhus - du får altid det største udvalg hos Feline Holidays!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Blokhus. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus i Blokhus - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Blokhus.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Blokhus hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Blokhus som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset hos os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Blokhus her

Privat sommerhusudlejning Blokhus - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et privat sommerhus i Blokhus hos os.

Privat udlejning af sommerhuse i Blokhus - Sådan får du de fleste private sommerhuse til leje i Blokhus at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter private sommerhuse til leje i Blokhus, og af den årsag gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Dejligt område med by, badeland, klitter, strand (og hav), og kort afstand til naturlegeplads og Fårup Sommerland.

Vores sommerhus lå perfekt i Blokhus, som byder på mange gode oplevelser. Selv i efterårsferien er der mange ture og aktiviteter for børn og voksne.

Et rigtigt dejligt område med skønne klitter lige ned til Vesterhavet. Selve Blokhus by er en rigtig hyggelig ferieby.

Fantastisk område til gå ture.

Privat sommerhusudlejning Blokhus med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Blokhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Blokhus til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Blokhus her

Privat sommerhusudlejning Blokhus - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Blokhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God hjemmeside.

Vælg mellem 604 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland