Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Blåvand
privat sommerhus 24 personer blåvand_090-40460
Emne nr. 090-40460.

Lej et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer i Blåvand. Det giver dig overblik over alle mulighederne på ét sted – enkelt og sikkert.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand her

Glæd jer til et skønt ophold i et lækkert sommerhus med masser af plads omkring jer, både ude og inde. I kan også se frem til dejlige ferieoplevelser på stribe. Stranden, naturen, butikslivet og dyrelivet er i en klasse for sig i Blåvand.

Et poolhus er rendyrket forkælelse

Der er swimmingpool i de fleste af de sommerhuse i Blåvand, som har plads til 24 personer. Når du vælger et af dem er du fri for alle bekymringer omkring vejret og årstiden, for der er altid et dejligt, varmt klima i pool afdelingen.

Børnene vil elske at have svømme og lege i vandet – ikke mindst fordi poolen er så stor, at det næsten føles som om der følger en hel lille svømmehal med til sommerhuset.

Det er virkelig luksus og forkælelse at opholde sig i et poolhus til 24 personer i Blåvand. Det gælder hvad enten der er tale om et weekendophold, en miniferie eller en ”rigtig” ferie på 1-2 uger.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand med pool her

luksus sommerhus blåvand privat med pool_090-27679
Emne nr. 090-27679.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand med pool her

Ferieoplevelser på stribe

Med et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand sikrer man sig et ophold ved landets længste legeplads: Den 40 kilometer lange, brede og bilfri strand.

”Her kan man lege for fuld udblæsning. Det var perfekt, ikke mindst fordi børnene kunne løbe frit omkring,” påpeger Karin Feld om fraværet af stærkt trafikerede veje på et ophold i Blåvand.

Hun er ikke ene om at være glad for sit ophold i Blåvand.

”Blåvand er et dejligt område. Der er noget for alle. Man får lyst til gåture og til at besøge nærliggende seværdigheder som Skallingen, Henne Strand og Blåbjerg Klitplantage,” siger Bodil Nielsen.

Den 14 kilometer lange, øde og sandede halvø Skallingen med sæler og et rigt fugleliv kan man på et ophold i Blåvand nå til fods eller på cykel. De hesteglade kan tage turen dertil i trav på heste lejet i Blåvand By.

I Blåbjerg Klitplantage samt andre plantager og heder har man gode chancer for at se kronvildt, da egnen ved Blåvand har en af landets største bestande af kronvildt.

Flere dyr, også af den eksotiske slags, venter i Blåvand Zoo i form af eksempelvis hvide løver og røde kænguruer. Dem kan man i Danmark kun se her på et ophold i Blåvand.

Blåvand Zoo ligger nær byen, som med over 150 butikker, cafeer og restauranter er et besøg værd på et ophold i Blåvand. Smag på håndlavede bolsjer hos Blåvand Bolcher, dekorer og tegn på glas i Pusterummet og se ravsliberen forvandle ravklumper til smykker.

Rav kan man selv finde på et ophold i Blåvand på stranden. Det ved Birgith Søgaard, som fik en del frisk luft under sit ophold i Blåvand. ”Masser af udendørs muligheder, kun fantasien sætter grænser,” påpeger hun begejstret.

Prisgaranti og kundeservice

Alle kunder hos Feline er automatisk dækket af vores prisgaranti. Den gælder naturligvis også når du lejer et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig at der ikke er én eneste af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end vi gør.

Skulle der ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi uden nogen form for vrøvl hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer i Blåvand, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet