Et luksus sommerhus ved Ebeltoft er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 183 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus ved Ebeltoft her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende luksus sommerhus ved Ebeltoft her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus ved Ebeltoft.

Når du booker et luksus sommerhus ved Ebeltoft hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus ved Ebeltoft hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Godt område. Medbring evt. Cykler.

Området, er noget af det bedste jeg har oplevet i mange år, særdeles fredeligt og naturvenligt. Der vender jeg gerne tilbage til.

Der er mange attraktioner som er hver at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

En fantastisk sted at bor for en børnefamilie, der ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus ved Ebeltoft til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus ved Ebeltoft, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig og nem bestilling af sommerhus. Med Feline er det nemt og hurtigt at finde og bestille et sommerhus/ferielejlighed. Man får hurtigt svar tilbage.

Vupti... 2 min og en bekræftelse. Bestilte et påskeophold, som vi plejer gennem Feline og allerede efter 2 minutter er der en bekræftelse på vores booking. Nemmere kan det ikke være. Har kun rosende ord om dette site, hvor man kan bestille sin ferie både her i landet og udlandet uden problemer. Vores næste ophold skal findes i Rom.

Ingen problemer. Hurtige svar på vores henvendelser.

Intet at bemærke… Alt fungerede som forventet.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903