Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat luksus sommerhus i Ebeltoft. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 185 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
luksus sommerhus ebeltoft privat_130-D15995
Emne nr. 130-D15995.

Luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) – Book dit sommerhus her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af private luksus sommerhuse i Ebeltoft. Det betyder at du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og uden videre finde det helt rigtige luksus sommerhus. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) her

Ebeltoft er et af de største og mest populære sommerhusområder i Danmark, og udvalget af luksus sommerhuse til leje privat er tilsvarende stort. Her findes luksus sommerhuse i alle størrelser, så uanset hvor mange I er som skal af sted, vil det ikke være noget problem at finde det rette sted.

Weekendophold og miniferie

Du kan sagtens arrangere et weekendophold eller en miniferie i et af de skønt beliggende luksus sommerhuse i Ebeltoft. Det er nemlig muligt at leje dem fra helt ned til 2 overnatninger.

Tip: Udvalget af luksus sommerhuse med 3 overnatninger er som regel væsentligt større end huse med 2 overnatninger. Desuden er det typisk heller ikke ret meget dyrere at vælge den ekstra overnatning. I får altså ekstra tid til afslapning og hygge i sommerhuset, for en relativt lille merpris. Hvis du har mulighed for at vælge en ekstra overnatning, anbefaler vi derfor at du gør det.

Hvis dit udgangspunkt er 3 overnatninger anbefaler vi at du overvejer at tage den fjerde; merprisen er også i dette tilfælde ret lille.

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) med 4 overnatninger her

1-2 uger i et luksus sommerhus

En ”rigtig” ferie på 1 eller 2 uger er selvfølgelig også en mulighed. Her taler vi enten om sommerferien eller efterårsferien, hvor efterspørgslen på luksus sommerhuse i Ebeltoft er på sit højeste.

Derfor råder vi dig til at få ordnet bookingen i så god tid som muligt, inden du skal af sted. På den måde sikrer du at du har flest huse at vælge imellem i de mest efterspurgte uger.

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) i 1 uge her

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) i 2 uger her

luksus pool sommerhus__130-A20950
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 130-A20950.

Find et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat) med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Når du booker et luksus sommerhus i Ebeltoft hos Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til en lavere pris end vi gør.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Ebeltoft (privat), er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 185 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903