Et luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 187 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Fredfyldt, ugenert af naboer og med gode muligheder for gå- og cykelture.

Flot område, med gode muligheder for at gå ture. Turen til bageren ved Ebeltoft var dejlig, med sti hele vejen.

Skønt område, tæt ved stranden. Rolige omgivelser og tæt ved Ebeltoft og Mols Bjerge. Området kan varmt anbefales.

En smuk natur og mange spændende steder at besøge. Feriestemning lidt som syd på men stadig kun et stenkast fra naturen og den fred og ro man også kan have brug for på en ferie. Mange skønne vandreruter som er godt afmærkede.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Ebeltoft med swimmingpool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Hurtig og relevant ekspedition. Spørgsmål blev hurtigt besvaret.

Ingen udfordringer - nemt og bekvemt.

Vælg mellem 187 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903