Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 832 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend her!

Weekend, og miniferie

Du beslutter selv hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Dernæst vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget mere at få en overnatning mere. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra nat vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo præcis det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem Feline får du til hver en tid de fleste sommerhuse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget som helst at opnå alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend til en lavere pris end os.

Sådan får du flest muligt sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde årets sommerferie i et luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend, og derfor er der også rift om dem.Jo før du går i gang med at gå på jagt efter et luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Brugervurderinger

Rigtig mange muligheder, vi nåede slet ikke alt det vi gerne ville...

Udsigten meget flot.

Rigtig hyggeligt. Dejligt det var nær strand. Lige os og ikke for stort.

Dejligt roligt område. tæt på stranden, tæt på Ebeltoft, Ree Park osv.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Ebeltoft leje weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget venlig service.

Intet at sige hertil - super!!!

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Nem hjemmeside med gode oplysninger. Det er mindst 4. gang vi bruger Feline, uden problemer.

Vælg mellem 832 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903