Et luksus sommerhus Ebeltoft last minute er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 125 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus Ebeltoft last minute her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit luksus sommerhus Ebeltoft last minute her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Ebeltoft last minute.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus Ebeltoft last minute hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

pragtfuldt område , alt er indenfor rækkevidde på en cykel

Fantastisk udsigt - 10 stjerner!!!!

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Dejligt område. Flot natur lige uden for døren. Og strand og seværdigheder lige i nærheden.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Ebeltoft last minute hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Ebeltoft last minute til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Ebeltoft last minute, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Meget hurtig ekspedition og venlig tone i både tale og e-mail.

Perfekt!!! Lige fra første klik med musen på jeres hjemmeside var det nemt og overskueligt at finde netop det vi søgte efter!!!

100% I ORDEN!!!!! Alt fungerede fuldt ud tilfredsstillende, har derfor intet at klage over, tværtimod!!!!!

Vælg mellem 125 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903