Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus privat leje. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 35 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus privat leje Emne nr. 121-13-0024
Emne nr. 121-13-0024

Lej dit luksus sommerhus Blokhus privat leje her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit luksus sommerhus Blokhus privat leje her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et luksus sommerhus Blokhus privat leje hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Lige langt til blokhus torv og Fårup.

Dejligt tæt på skov og hav

Kryle Klit er et utrolig dejligt område.

Fine indkøbsmuligheder og kort til skøn strand .

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Blokhus privat leje du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Blokhus privat leje til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Blokhus privat leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fungerer upåklageligt.

Ingen problemer overhovedet. Jeg havde kontakt til Tina og hun svarede med det samme når jeg mailede spørgsmål. Meget prof.

Vælg mellem 35 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.