Et luksus sommerhus Blokhus miniferie er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 31 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Luksus blokhus miniferie Emne nr. 160-D7462
Emne nr. 160-D7462

Lej dit luksus sommerhus Blokhus miniferie her!

Weekend, og miniferie

Du beslutter selv hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du uden tvivl finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt luksus sommerhus Blokhus miniferie.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du mindst vælger 3 overnatninger. Det skyldes at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Desuden vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb ekstra at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er dog, at den ekstra nat vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus Blokhus miniferie hos Feline.

Sådan får du flest muligt sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser

Skøn natur og havet som nabo.

Dejligt område med by, badeland, klitter, strand (og hav), og kort afstand til naturlegeplads og Fårup Sommerland

Fantastisk område - dejlig tæt på stranden.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Blokhus miniferie til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Blokhus miniferie, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Forsøgte at booke fredag umiddelbart før lukketid kl 17, men nåede ikke igennem blev så ringet op lørdag af bureauet og alt blev klaret via tlf. Super… søndag aften ankom vi med et døgns forsinkelse…

Som sidste år - særdeles udmærket.

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Altid flinke og hjælpsomlige ved mail og telefon opkald. Har kun haft gode oplevelser.

Vælg mellem 31 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.