Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus kæmpe. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 13 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Blokhus kæmpe Emne nr. 088-1132
Emne nr. 088-1132

Lej dit luksus sommerhus Blokhus kæmpe her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit luksus sommerhus Blokhus kæmpe hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et luksus sommerhus Blokhus kæmpe hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Ok. Gode muligheder for gåture i området.

Fin by og kort afstand til Fårup sommerland.

Lige langt til blokhus torv og Fårup.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Blokhus kæmpe hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Blokhus kæmpe til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Blokhus kæmpe, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt svar fra Feline og dejligt nemt. Kan anbefales.

Super nemt at bruge. Jeg vil gerne anbefale andre at bruge Feline.

Utroligt dygtigt personale.

Hos Feline har vi flere gange lejet sommerhus. Rart man kan bestille hele uger få dage og skiftende ankomster. Deres side er overskuelig og bestilling er nem. Der er dejlige sommerhuse over hele landet. Prøv dem, det kan ikke blive bedre.

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.