Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Blokhus. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 31 sommerhuse Destinationer under Blokhus
luksus sommerhus blokhus_121-14-0139
Emne nr. 121-14-0139.

Luksus sommerhus Blokhus – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse i Blokhus. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det perfekte sommerhus. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Blokhus her

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Blokhus kan sagtens lade sig gøre. Det er muligt at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger, men vi anbefaler klart at du i stedet går efter 3, såfremt der er mulighed for det.

Det skyldes at det er de første to nætter som er de dyreste; en tredje overnatning vil i langt de fleste tilfælde ikke koste ret meget mere end 2. Til gengæld er der så ekstra tid til hygge i sommerhuset, til vandreture ved stranden, cykelture i de naturskønne omgivelser m.m.

I kan arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Blokhus på alle tider af året. Forår, sommer, efterår og vinter sætter hver sit charmerende særpræg på de naturskønne omgivelser, som det altid er en oplevelse at befinde sig i.

Det gælder naturligvis også, når der er tale om en ”rigtig” ferie, som strækker sig over en eller to uger.

Find et luksus sommerhus i Blokhus med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus i Blokhus med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus i Blokhus i 1 uge her

Find et luksus sommerhus i Blokhus i 2 uger her

Jeres swimmingpool er ren forkælelse

I og med at der er en skøn pool i jeres luksus sommerhus, behøver I hverken bekymre jer om vejr eller årstider. Der er altid et skønt klima i pool afdelingen, hvor det varme og indbydende vand frister. Børnene vil elske poolen ud alt andet i sommerhuset, så du kan godt begynde at glæde dig til synet af deres glædesstrålende ansigter og lyden af deres jublende leg i vandet.

Find et luksus sommerhus med pool i Blokhus her

luksus pool sommerhus_089-335
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 089-335.

Find et luksus sommerhus med pool i Blokhus her

Søger du 2 luksus sommerhuse tæt ved hinanden i Blokhus?

Det er dejligt at være på ferie med venner eller familie, men det er nu også rart ind imellem at kunne gå hver til sit. I sådan en situation er 2 luksus sommerhuse, som ligger tæt ved hinanden, den ideelle løsning. Dem findes der en del af i Blokhus.

De fleste luksus sommerhuse som ligger tæt ved hinanden i Blokhus, finder du på Malinsvej. Se luksus sommerhuse på Malinsvej her.

Andre muligheder er: KalundborgvejBorgvejGraabakkenHolstvej - Søndre Strandvej

Har du spørgsmål? Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk-

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus i Blokhus hos Feline, er du helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de øvrige udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Blokhus til en lavere pris end os.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores priskontrol, får du uden vrøvl overført hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Blokhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 31 sommerhuse

Andre artikler om Blokhus

 • Sommerhus Blokhus

  Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
  Hyggeligt lille sommerhus til 2 personer centralt beliggende i Blokhus.
 • Sommerhus Blokhus privat Klitvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blokhus privat Klitvejen. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Blokhus privat klitvejen Emne nr. 088-1643
 • Luksus sommerhus Blokhus med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Blokhus med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus blokhus med pool Emne nr. 121-13-0024
 • Sommerhus Tværvej Blokhus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus tværvej Blokhus. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Tværvej blokhus Emne nr. 130-A13961
Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.