Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Agger. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 61 sommerhuse Destinationer under Agger
luksus sommerhus i agger til udlejning_089-335
Emne nr. 089-335.

Luksus sommerhus udlejning i Agger – Book her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse i Agger. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og hurtigt finde det helt rigtige luksus sommerhus i Agger. Enkelt og sikkert.

Der findes et mindre antal fritliggende luksus sommerhuse i Agger. Hertil kommer ferielejligheder med adgang til et temmelig stort, fælles bassin. Der er selvfølgelig frit valg mellem de to typer.

Find dit luksus sommerhus i Agger her

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Mængden af sommerhuse med pool i Agger er en af de højeste i Danmark, fordi ca. 30 ud af 100 huse har pool. Det skyldes imidlertid at ferielejlighederne med adgang til fælles pool tæller med.

Når vi kigger på de fritliggende luksus sommerhuse i Agger, er der faktisk ikke så mange af dem. Hvis det er sådan et du ønsker er det derfor særlig vigtigt, at du begynder at søge i så god som det overhovedet er muligt, inden din ferie begynder. Det gælder især i de eftertragtede sommeruger (28 til 32), men også i efterårsferien i uge 42.

På den måde øger du både udvalget af luksus sommerhuse og også chancen for at booke et af dem i den eller de uger, som står øverst på netop din ønskeseddel.

Find et luksus sommerhus i Agger (1 uge) her

Find et luksus sommerhus i Agger (2 uger) her

2 huse ved siden af eller tæt ved hinanden

De mange ferielejligheder i Agger betyder at det er rigtig nemt at finde 2, der ligger ved siden af eller tæt ved hinanden. Skal det være fritliggende sommerhuse er der også mulighed for det.

Se ferielejligheder ved siden af eller tæt ved hinanden på Havnevej i Agger

Se luksus sommerhuse ved siden af eller tæt ved hinanden på Blishønevej i Agger

luksus pool sommerhus i Agger_089-335
Emne nr. 089-335.

Se alle luksus sommerhuse og ferielejligheder med pool i Agger her

Weekendophold og miniferie

Du kan nemt arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Agger. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus eller en ferielejlighed fra 2 overnatninger og opefter. Derfor har du en meget høj grad af frihed til selv at definere længden på dit ophold.

Hvis du har mulighed for at vælge 3 overnatninger i stedet for 2, anbefaler vi at du overvejer at gøre det. Det er der to gode grunde til: For det første vil du få flere sommerhuse/ferielejligheder at vælge imellem. For det andet vil du i langt de fleste tilfælde se at den tredje overnatning kun koster et temmelig lavt beløb mere, end et ophold med 2 overnatninger.

Find dit luksus sommerhus i Agger med 2 overnatninger her

Find dit luksus sommerhus i Agger med 3 overnatninger her

Find dit luksus sommerhus i Agger med 4 overnatninger her

Prisgaranti og kundeservice

Når du booker et luksus sommerhus i Agger (eller en ferielejlighed) hos Feline, er du helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Agger til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Agger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 61 sommerhuse

Andre artikler om Agger

 • Sommerhus Agger

  Agger ligger helt derude mellem Vesterhavet og Limfjorden, hvor der er fred og ro og højt til himlen. I en lille lomme i Naturpark Thy, som går fra Agger Tange i syd til Hanstholm Fyr i nord. Her er alt, hvad hjertet kan begære af udendørs liv; trave- og løbeture, cykel- og ridestier og et rigt dyre- og fugleliv. Tag med den hyggelige færge fra Agger til Thyborøn og nyd nostalgien og udsigten.
  Denne dejlige ferielejlighed til 5 personer er en del af Agger Havn Feriecenter som består af i alt 101 lejligheder.

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
  Både på stranden ved Vorupør, Thy
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet