Ferieregionen ved Agger Tange er en af de mest attraktive ferieområder i Nordvestjylland. Ved den fortryllende bugt Krik Vig, omkranset af Vesterhavet og Nationalpark Thys vidunderlige landskab, lander I lige midt i et område, der tilbyder de perfekte rammer for en afvekslende familieferie.
Vælg mellem 255 sommerhuse
Sommerhus Agger Tange_089-373
Emne nr. 089-373

Agger Tange er et lille paradis med stor værdi, hvorfor en stor del af tangen er under naturbeskyttelse. Agger Tanges naturfredede vådområde og europæiske fuglereservat med sin fantastiske flora og fauna er det oplagte udflugtsmål for familier, der vil opleve naturen helt tæt på.

Det idylliske fiskerleje Agger byder på indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter. Atmosfæren i området ved Agger Tange er hyggelig og afslappet, fordi feriegæster der lejer et sommerhus i området, nyder roen og den hyggelige stemning kombineret med den gode infrastruktur i det usammenligneligt smukke landskab i Nordvestjylland.

Ved Agger Tange er det ikke kun havet, fjorden og de mange søer, der lokker. Det smukke klitlandskab, de idylliske heder, det livlige fuglereservat og de dybe, jyske skove er også populære udflugtsmål. Mens Vesterhavet og de fantastiske sandstrande og gode vindforhold vest for Agger har en nærmest magisk tiltrækningskraft på surfere og bådentusiaster, lokker ferskvandssøen Flade Sø håbefulde lystfiskere til det nordlige Agger.

Naturreservatet, Agger Tange, med det artsrige fugleliv strækker sig syd for Agger. Familier, der tilbringer ferien på tangen, vil opleve at området egner sig særlig godt til alle former for udendørs fornøjelser og aktivferie. Særligt vandre- og cykelture er en god måde at opleve området på. Her kan man selv sammensætte sit program af smukke naturoplevelser og tage på opdagelse i området.

Når man går ind til ferien med en vis fleksibilitet, kan man nyde godt af spontane picnic-ture, der altid er en hyggelig afslutning på dagens vandretur eller cykelrute.

Børnene vil uden tvivl reagere med stor begejstring, når de ser de mange vandfugle, der tumler sig i det lave vand ved Agger Tange. Særligt gennem forårs- og efterårssæsonen er Agger det optimale område at kigge på fugle i, fordi tangen er et populært hvilested for trækfugle.

En anden særlig oplevelse er en færgetur til Thyborøn. På strækningen mellem Agger Tange og Thyborøn kan I nemlig holde øje med sælkolonierne undervejs.

De Sorte Huse i Agger er gamle huse, som er blevet restaureret og i dag lægger kulisse til udstillinger om kystsikringen. Derudover arrangeres der løbende forskellige kunstudstillinger, hvor man ofte kan se værker af lokale kunstnere. I et 200 år gammelt fiskerhus kan familier dykke dybere ned i historierne om livet som fiskerfamilie og opleve områdets tradition for fiskeri.

Tag også på et spændende besøg i Kystcentret i Thyborøn. Man behøver ikke kun læse og lytte sig til al information, for hos Jyllands Akvariet i Thyborøn er det tilladt at føle sig frem, når man får lov at holde en krabbe eller klappe en haj.

Et andet attraktivt udflugtsmål for familier er Limfjordscentret i Doverodde, der befinder sig i en over 150 år gammel købmandsgård, og som giver indblik i regionens historie.

Lige meget hvad I finder på af spændende oplevelser og udflugter, skal I også give jer tid til at slappe af, lade tankerne flyve og bare nyde ferien ved Agger Tange. Hyg jer med at lave mad sammen, sæt jer med et tæppe i klitterne eller læs en god bog. Det handler om at snuse den afslappede atmosfære ind og bare nyde den smukke natur, der omgiver jer.

Leje af sommerhus i Agger Tange med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Agger Tange med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Agger Tange er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Agger Tange på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Agger Tange - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Agger Tange. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Agger Tange. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Agger Tange her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Agger Tange, et feriehus i Agger Tange eller en feriebolig i Agger Tange er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Agger Tange til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Agger Tange nu!

Vælg mellem 255 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 2 husdyr 10 overnatninger 2024 maj
mener I omgivelserne? Det er et skønt sted, men hovedvejen er et problem.
Agger
7 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig område, her kunne vi godt komme igen
Kærgården
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Agger er Denmarks dejligste plet.
Agger
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Helt perfekt sted med rigtig lækre omgivelser
Kærgården
6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Ligger i en skov - men tæt på naboer - fin natur tæt på
Agger

Andre artikler

 1. Sommerhus Agger

  Agger ligger helt derude mellem Vesterhavet og Limfjorden, hvor der er fred og ro og højt til himlen. I en lille lomme i Naturpark Thy, som går fra Agger Tange i syd til Hanstholm Fyr i nord. Her er alt, hvad hjertet kan begære af udendørs liv; trave- og løbeture, cykel- og ridestier og et rigt dyre- og fugleliv. Tag med den hyggelige færge fra Agger til Thyborøn og nyd nostalgien og udsigten.
  Denne dejlige ferielejlighed til 5 personer er en del af Agger Havn Feriecenter som består af i alt 101 lejligheder.
 2. Sommerhus Thy

  Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
  Både på stranden ved Vorupør, Thy
 3. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet