Her går skønne bademuligheder, gode vindforhold til vandsport, roen i den uberørte natur og livet i de små kystbyer op i en højere enhed. Agger Strand er en utrolig populær feriedestination i Danmark. Sommerhusene fordeler sig på smukkeste vis fra forreste strandrække og ind mellem klitterne længere ind i landet.
Vælg mellem 156 sommerhuse
Sommerhus Agger Strand_089-530
Emne nr. 089-530

Agger er et idyllisk beliggende fiskerleje lige ud til Vesterhavet. Byen befinder sig på den smalle Agger Tange og er kendetegnet ved sin særlige placering omgivet af vand til alle sider i form af Vesterhavet, Limfjorden og Flade Sø. Nyd ferien i dette fantastiske naturparadis!

Her er i omgivet af brede sandstrande, blomstrende hedelandskaber og grønne områder med tætte skove, der ligger som perler på en snor.

Agger by er præget af et hyggeligt landsbyliv. Her finder I flere spændende kulturtilbud, restauranter og caféer. Med færgen er der ikke langt til Thyborøn, Hurup (14 km), Thisted (38 km) eller Hanstholm (51 km).

Agger Strand er hele 100 meter bred og består af fint sand og småsten. Det blå badeflag vejer i vinden som tegn på den gode vandkvalitet. Her vil I finde flere gode badeområder, der egner sig særlig godt til børnefamilier. De gode vindforhold og de mange bølger giver optimale betingelser for vandsport såsom wind- og kitesurfing.

Agger er en drømmedestination for alle, der elsker vandet. Mod vest kan I høre Vesterhavets brusende bølger, mod øst ligger Limfjorden og nord for byen strækker den 750 hektar store Flade Sø sig. Mod syd ligger det artsrige naturreservat Agger Tange. Kontrasten mellem den vilde brænding og de bløde bugter tiltrækker mange forskellige vandfugle, der har gjort området til deres faste yngleplads. Netop derfor er regionen en af Danmarks mest fuglerige områder.

Agger er desuden mellemstation for mange trækfugle i efterårs- og forårsmånederne. Tag også børnene med til den nærtliggende by, Thyborøn, hvor I kan betragte de mange sæler.

Udover klassikeren: Badning ved sandstranden, byder Agger også på mange andre muligheder for aktivferie. Det omfangsrige hede- og klitlandskab er de ideelle omgivelser for kortere vandreture med familiens småbørn eller spændende dagsudflugter.

Til fods eller fra cykelsadlen kan I følge en af de mange stier i området og opleve regionens plante og dyreliv. Når børnene er med, bliver disse udflugter hurtigt til en opdagelsesrejse i naturen. Det nærtliggende naturreservat byder også på en rig flora og fauna.

Lystfiskere kan kaste linen ud i ferskvandssøen Flade Sø eller tage med kutteren ud på Det Gule Rev og prøve kræfter med fiskeriet på åbent hav. Tæt på feriebyen er der også flere skønne baner for familiens golfspillere. Godt 33 kilometer væk ligger Lemvig Golfklub og 38 km væk finder man Thisted Golfklub. Det smukke område kan også opleves fra hesteryg. Her er de bløde bakker og brede strande ideelle omgivelser for en ridetur.

Byen har også sit eget museum over temaet kystsikring og andre kunstudstillinger, der veksler gennem året. I Fiskerhuset i Agger får man en autentisk præsentation af livet til søs og dermed en forståelse for erhvervets effekt på familielivet. Mange familier tager også en udflugt til fuglereservatet ved Agger Tange eller besøger akvariet i Thyborøn.

Leje af sommerhus i Agger Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Agger Strand med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Agger Strand på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Agger Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Agger Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Agger Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Agger Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Agger Strand, et feriehus i Agger Strand eller en feriebolig i Agger Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Agger Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Agger Strand nu!

Vælg mellem 156 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 2 husdyr 10 overnatninger 2024 maj
mener I omgivelserne? Det er et skønt sted, men hovedvejen er et problem.
Agger
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Agger er Denmarks dejligste plet.
Agger
6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Ligger i en skov - men tæt på naboer - fin natur tæt på
Agger
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Elsker Agger
Agger
6 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur, masser af fugle.
Agger

Andre artikler

 1. Sommerhus Agger

  Agger ligger helt derude mellem Vesterhavet og Limfjorden, hvor der er fred og ro og højt til himlen. I en lille lomme i Naturpark Thy, som går fra Agger Tange i syd til Hanstholm Fyr i nord. Her er alt, hvad hjertet kan begære af udendørs liv; trave- og løbeture, cykel- og ridestier og et rigt dyre- og fugleliv. Tag med den hyggelige færge fra Agger til Thyborøn og nyd nostalgien og udsigten.
  Denne dejlige ferielejlighed til 5 personer er en del af Agger Havn Feriecenter som består af i alt 101 lejligheder.
 2. Sommerhus Thy

  Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
  Både på stranden ved Vorupør, Thy
 3. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet