Et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 176 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat.

Det slet ikke noget at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter der udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat til en lavere pris end vores.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Vi havde netop valgt det område,for der er en dejlig strand,med bade og fiske muligheder, og tæt til Ebeltoft by.

Smukt område, sommerhuset ligger i smukke omgivelser.

Naturen er enesående.Der er to dyreparker man ikke må snyde sig selv for.Kør ud og oplev det hele.

Der ligger paintballbane lige i nærheden, ligesom der er rideskole. Flot kuperet natur med folde med heste, får og ponyer. Gode handelsmuligheder i Ebeltoft. Om sommeren er der mange muligheder for at besøge attraktioner såsom Kattegatcentret, Skandinavisk dyrepark, Reepark, glasmuseet mm.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Så nemt. Super nemt at bestille ferie, og et dejligt stort udvalg.

Ikke noget negativt. Overskuelig og forståelig hjemmeside.

Ikke noget at klage over og hurtigt svar på det forskellige..

Som altid hos Feline uden problemer, lige som det skal være.

Vælg mellem 176 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903