Et leje poolhus Ebeltoft er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 183 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit leje poolhus Ebeltoft her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende leje poolhus Ebeltoft hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et leje poolhus Ebeltoft hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Lige ved byen ...lige ved børnevenlig badestrand....nemt at tage på div. udflugter.....meget at se i området.

Dejligt område. Flot natur lige uden for døren. Og strand og seværdigheder lige i nærheden.

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et leje poolhus Ebeltoft hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne leje poolhus Ebeltoft til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje poolhus Ebeltoft, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Positiv og imødekommende telefonsamtale. Meget behjælpsom.

Super fin betjening. Dette sted kan jeg anbefale på det varmeste. Særdeles hurtig tilbagemelding på forespørgsel. Meget og relevant information om selve opholdet.

Ingen bemærkninger. Det har været utrolig nemt at få kontakt til jer hvis der var spørgsmål eller lignede. Nemt at finde rundt i jeres hjemmeside og "min side".

Nemt. Hurtigt. Effektivt.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903