Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Viborg.
Vælg mellem 51 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
langtidsleje sommerhus viborg
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Viborg.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Viborg - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og ved Viborg. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med fokus på de individuelle ønsker der altid er, når det gælder langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver, og har før hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Viborg, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder selvfølgelig også hvis du har konkrete ønsker. Vi har lavet rigtig mange individuelle løsninger, og vi kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 51 sommerhuse

Andre artikler om Midtjylland

Vis alle artikler om Midtjylland

Andre artikler